Ši dieta sudaryta baltymų apykaitos skatinimo principu. Viskas yra suskaičiuota ir paskirstyta taip, kad svoris kristu maksimaliai, bet tuo pačiu ir nežalotu organizmo. Per mėnesi nesunkiai nukrenta 10 kg, o pirmaji mėnesi net ir daugiau. Žinoma, viskas priklauso nuo sukauptu riebaliukų atsargu. Kuo jų daugiau, tuo svoris krenta greičiau

Visas procesas suskirstytas i etapus:
1 etapas - iki kol numeti 1/3 reikiamo numesti svorio
2 etapas - prasideda numetus 1/3 reikiamo numesti svorio
3 etapas - prasideda numetus 2/3 reikiamo numesti svorio
4 ir 5 etapas - stabilizacijos ir palaikymo


Yra keletas principu, kuriu būtina laikytis GRIEŽTAI, nieko NEIMPROVIZUOJANT!!! Bet tame galima įžvelgti ir privalumu: nereikia galvoti ką daryti valgyti, viskas sugalvota ir paskaičiuota už tave

-Maitintis 3 kartus dienoje PASTOVIU laiku
-Negalima praleisti valgymu ar sumažinti produktu! (per para suvartojus mažiau negu 1200 kcal suleteja organizmo medžiagų apykaita ir įsijungia energijos taupymo režimas, o tada svoris sustoja kritus)
-Nei vieno atsitiktinio valgymo
-Nevartoti alkoholio
-Nevartoti cukraus
-Nevartoti saldiklių
-Išgerti 1.5l skysčiu +meniu nurodytus skysčius (sumažinus skysčiu kieki leteja medžiagų apykaita, ne to vandeni pradeda kaupti riebalinis audinys)
-Butina: kuno procedūros - spygliuočiu vonios ir masažas
-Rekomenduojama atsisakyti kelionių ir galiu patvirtinti tai iš savo patirties, kad tik išvykus į kelione viskas sugriūdavo. O po to vėl gižti į rėmelius dešimt kartu sunkiau.....Tad jei galit - atidekit keliones, bus ramiau ir viskas vyks nuosekliau.
-Nevartoti alkoholio, nes alkoholio kcal labai greitai pasisavinamos ir kaip mat virsta cukrumi, o sis virsta lašiniais. Be to, sumažėja savikontrole!
-duona - ne ką tik iškepta, o pastovėjus
-šlapdesres negalima
-silkes negalima


Taip pat butina:

*Kiekviena diena 15 min. masažas su ratukiniu kuno- nugaros masažuokliu
*Du kartus savaitėje vonia su spygliuočiu ekstraktu, ar eteriniais spygliuočiu aliejais. Ekstrakto ar eteriniu atlieju deti 2 kartus daugiau, nei nurodyta instrukcijoje, galima įdedi ir negyvosios jūros druskos, bet po to reikia druska nuskalauti.
*Du kartus per mėnesi kosmetines veido procedūros, kas nesukristu oda.

Sunkiausia yra pirmos trys paros, kol skrandis prisitaikys prie sumažėjusiu maisto porcijų. Tai yra natūralus pojūčiai ir su jais kovoti nereikia, tiesiog juos priimti kaip nauja pradžia grožio ir sveikatos link

Dabar I etapo PATI DIETA. Pirmiausia pasirenkat pusryčiu, pietu ir vakarienes laiką. Pusryčius valgyti ne veliau kaip 11 val. Tarpai tarp valgymu ne didesni nei 5,5 val. ir ne mažiau kaip 5 val. Netikslumas valgant gali buti +/- 15 min.

Pusryčiai:
6x9x1 cm duonos riekute+plonai sviesto+suris (ne brangesnis nei 18 lt.) arba mėsa (geriau file nei dešra) 0,9-1 cm storio. (Ar suris ar dešra priklauso nuo to, kas, mėsa ar žuvis, pietums. Jei pietums mėsa, tai pusryčiams suris, jei pietums žuvis, tuomet pusryčiams mėsa)+arbata/kava be cukraus
Karta savaitėje (geriausia po iškrovos dienos) vietoj sumuštinio - 2 kietai virti arba kepti be riebalų kiaušiniai be duonos. Tik arbata/kava be cukraus šalia. Jei viršsvoris >30kg - 1,5 kiaušinio.

Pietus:
140g mėsos/žuvies ruoštos tokiu būdu, kokiu mėgstate (Jei viršsvoris >30 kg, tuomet 130g mėsos/žuvies)+ne <3>


Musu draugai: http://www.gigasiste.lt
http://mp3dainos.blogspot.com

Category: | 0 Comments